A mi istennőnk Boldog Asszony – miért sanyarú a sorsunk hát?

Készülök a péntek esti “Boldog Asszony Vagyok” című előadásra és a szívbéli örömre nyitó Szakrális Nőiség megélését segítő szertartásra, s közben azon gondolkodtam, hogyan felejthette el ez a nép a boldogságot, s az örömöt.Hogyan váltunk elkülönültté, összeesküvés elméletekkel pszichózisban tarthatóvá és egyáltalán szűkség állapotban és félelemben tartottá…mindezeknek köszönhetően pedig kiszolgáltatottá és keserűvé.

A magyar ember Lelke valójában NEM keserű, és nem is borúlátó!

A magyarság istennője Boldog Asszony…ki nem a szenvedéseiben boldogult meg, bár erről is lenne mit írni…hanem azt az őseredeti boldogságot és örömet képviseli, ami ALAPTERMÉSZETÜNK!

De hogy lehet egy ország újra boldog, ha a nők benne nem boldogok?

Hogy választhattak  szét saját őseredeti hitünktől és BoldogAsszonyunktól? Hogy léphetünk vissza oda?

S ha egy nő nem boldog, hallgass a neve és tanult tehetetlenségében vegetál vagy éppenséggel amazonként férfiakat meghazudtoló módon harcol a megélhetésért, karrierért, akkor hogy lehetne boldog a tőle születő fiú, s a felnövekvő új generáció?

Vissza kell lépnünk az alaptermészetünket alkotó SAJÁT és ÖNAZONOS BOLDOGSÁGTUDATUNKBA!

Az új nő lényében összekapcsolódhat a régi korok szakrális nőiségükben megtisztelt és megbecsült felmenőivel. Az új nő már lehet teljes nő…megélheti nőiségének fizikai, lelki-érzelmi, szellemi-spirituális részeit EGÉSZében. Az új nő képes önmagát összerendezve a világot átfordítani és a legmagasabb rendű teljességbe szülni, valóban Boldog Asszonnyá válni!

Ennek megannyi módja és útja van, de van közöttük egy, melyet mindezen felismerések során és a megtapasztalt út alapján ajánlok Neked is:

Az AranyAsszony útja

Ha szeretnéd mindezekről bővebben hallani, valóban és belülről újra minderre ráérezni és ezáltal önmagadban is ráébredni szent nőiségedre és megérteni a Földön elfoglalt, egyedülálló és fontos szerepedet, akkor várlak szeretettel e hét péntek este:

Boldog Asszony Vagyok! címmel

2013. november 22. 18-21:30, Budapest Grál Ház

  • Előadás a boldogságról női szemmel, a szakrális nőiség először boldogulásba majd boldogságba vivő útjáról
  • Meditáció és szertartás mely a női minőségeinken és női erőink segítségével érkeztet a szív kinyílásában születő boldog női életbe, a női boldogságba, a boldog asszonyságba.

Részvételi díj:

>>>Jelentkezéshez írj a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre!

S mivel ez az AranyAsszony iskola első évfolyamának első estéje is,rálátást kaphatsz a Boldog Asszony tudatba vezető személyiség és nőiségfejlesztő útra, mely alapvető az első év során.

Hiszen az AranyAsszonnyá válás első lépése, hogy önmagad kiszabadítsd a múltak börtönéből, szíved és lelked meggyógyítsd és átemeld a szívbéli örömbe, megbékélésbe és lelki egyensúlyba érkezz; azaz, hogy felszabadíts magad és önazonos, Boldog Nővé válhass!

Ezért mély és átfogó belső utat járnak be a Női Teljesség Útja nevű első éves folyamatban a résztvevők. Mely akkor is nyitott, ha még nem tudod eldönteni, hogy akarsz-e tovább lépni a segítő foglalkozások valamelyikébe

A Női Teljesség útján az évkör ritmusával és a női teljesség egy-egy szirmával ismertet meg, ilyen értelemben hozzásegít a női minőségeid megismeréséhez és önmagadon belüli megébresztéséhez, felerősítéséhez és belső ünnepléséhez.

>>>  Önmagában elvégezve is teljes egészet képez!

Olvasd el az AranyAsszony Iskola részletes leírást itt>>>

Kívánom, hogy megélhesd újra Nőiségedben rejlő erőt és kibonthasd női teljességed virágát!

Szeretettel -és élet szerelemmel:

Pozsgai Nikoletta

Kineziológus, TEK , NEF, SzInT Oktató

Szinkron terapeuta-tréner

Az AranyAsszony Iskola szülőanyja és vezetője

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.