Első Aranyasszony Kör

Aranyasszony Kör

2010. augusztus 15, vasárnap 18-kb. 20 óráig

Augusztus 15-én, a Napba Öltözött Asszony napján, kezdetét veszi a havonta egyszer megrendezésre kerülő Aranyasszony Kör. Minden alkalommal a feltáruló Aranyasszony tanítások egy-egy eleméről lesz szó a kezdő előadásban, melyet a tanítások beépítését segítő önismereti-önfejlesztő gyakorlatok fognak segíteni. Az estét dinamikus meditációval, majd megosztó körrel zárjuk.

Az első Aranyasszony Kör témája:

Az Aranyasszony Öröksége

Részlet az előadásból:

„…Az asszonyok magukban hordozzák a generációról-generációra átadott bölcsességet, ősi tudást és erőt. A nőiség fénye és vele a női teremtő erő egyre erősödik és nyeri vissza régen elveszett, eltagadott, de mindvégig meglévő lényegi eszenciáját és ősi tudását. Az AranyAsszonyi tudás ébred a nőkben, s vele együtt emelkedik a nőiség régi fényébe, erejébe. Ahogy ez a lényegi eszencia, mely minden nőben, minden asszonyban benne rejlik, felébred, úgy talál a nő önmagára, látja meg létének igaz mozgatórugóit, életének fő feladatait, családjában betöltött szerepét és úgy vonzza magához az igaz eszenciájára ráébredt férfit, vagy teremti azzá a mellette élő férfit…”

Az est előadásából megtudhatod:

  1. Kik voltak az AranyAsszonyok?
  2. Milyen ősi tudással bírunk mi nők, mindannyian?
  3. Miért olyan fontos az AranyAsszony tradíció feltárulása?
  4. Hogyan válhatunk AranyAsszonnyá a 21. század kihívásai közepette?
  5. Az öntudatra ébredt nő és a férfi – avagy az igaz eszenciájára ébredt férfi vonzása, teremtése

Az AranyAsszony Kör estjei az előadásokon túl mindig tartalmaznak az adott téma befogadását segítő személyiségfejlesztő olykor egyéni, gyakrabban páros vagy kiscsoportos gyakorlatokat.

A dinamikus meditáció lényege, hogy nem a szokásos ülő pozícióban, elgémberedett tagokkal kell végig ülnöd, sok esetben szenvedned a meditációt. E helyett a szabad mozgásos elemek elősegítik a test számára legkellemesebb és legtermészetesebb testtartások megtalálását, ha úgy kívánod a test átmozgatását, finom felszabadítását. A dinamikus meditációkban a test elfoglalja méltó helyét és bevonásával lehetőség van az adott programok sejtszintű beépítésére is. A meditációban tehát test, lélek és szellem szabadsága, örömteli állapota vár rád, mely segít emlékezni arra a bölcs, szeretetteljes és erős NŐre, aki VAGY!

Az AranyAsszony Kör helyszíne: Bp. Erzsébet krt. 58. I.em. 4.

Részvételi díj: az első aranyasszony kör alkalmával annyi, amennyit könnyű szívvel adni tudsz!

Előzetes bejelentkezés feltétlenül szükséges Pozsgai Nikolettánál, az est szervező-előadójánál e-mailben a noionmegvalositas@gmail.com e-mail címen!

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.