Február: Új Kezdet – az Isteni ÖnMagod ébredjen benned!

Fehér hó borítja a tájat, erdőket, mezőket és a házunk is puha hóba burkolózott. A fagyos hideg ellenére bent a házban és kint a földek alatt ott izzik már az új tavasz ígérete. Szeretem ezt a kettősséget, mert minden évben emlékeztet arra, hogy hiába tűnik mozdulatlannak, befagyottnak és zordnak egy élethelyzet vagy bármely ember. Bármi is látszik és érződik kívülről belül minden szív forró és telve van a szeretet vágyával, megélésének képességével. Lehet, hogy sok hó borítja, jégpáncél fagyott rá, sőt még betonbunker is épülhetett a szív köré a múlt fájdalmaiból…mégis mindig mindenkinél eljön a szív tavasza, amikor újra megnyílik a melegség előtt.

A hó tisztasága visszaidézi bennünk az egykor volt tisztaságot, ártatlanságot, érintetlenséget.  A földet és vele a múltat hó borítja, s közben puhán, védőn betakarja, megvédi az elvetett magokat. A földdel együtt megtisztulunk mi is a fáradtságtól, a begubózottságtól, hogy az új tavasszal megszülethessen a régiből az új.

Februárral az Új Kezdet Ébred

Az évkörön február 2-ával belépünk a Leány, a tiszta gyermek idejébe és erejébe. A belső gyermek ébred bennünk, s feltárul lelkünk azon része, aki hiszi a hihetetlent, látja a csodát.

Az isteni mag erő, mely bennünk lakozik ébredni vágyik, hisz emlékezik a teljességre és hordozza a teljessé válás álmát. Az IsteniÖnMagunk képes áttörni minden akadályon, hogy kibonthassa legszebb szirmait, meghozhassa legédesebb gyümölcseit. Ez a mag erő ébredjen benned februárral.

Ezen energiaminőség nyitányában február 6-án az esti Új Kezdet szertartásban a bennünk élő gyermekkel kapcsolódunk, visszahívjuk az Egész-séget, a teljesség hitét, a mindenekbe vetett bizalmat, a láthatatlan látásának képességét.

Hívjuk a bennünk élő gyermek töretlen hitét, megkeressük elveszett álmaink, újra hitet hívunk abba, amiből elveszett. Belső gyermekkel kapcsolódó, a teljességbe érkeztető szertartásra hívlak:

Új Kezdet Szertartás

Február 6.  18:30-22:00

A Fehér Fény Leány évköri és Gyertyaszentelő BoldogAsszony havában

Gyere, ha:

 • a múlt terhei lehúznak
 • úgy érzed, nem tudsz továbblépni
 • megfáradtál az évek során
 • kihunyt benned a rácsodálkozás gyermeki öröm-lángja
 • szeretnél újra hinni és hittel telve cselekedni
 • újjászületni
 • új valóságot teremteni
 • az elvetett magjaidat táplálni

Az Új Kezdet szertartásra külön is lehet csatlakozni, de ahhoz a második előadással együtt érdemes jönni. Az est első előadása kifejezetten az AranyAsszony Tradícióról szól majd, míg a második előadás előkészíti az Új Kezdet szertartást. Témája a Leány, a szeplőtelen Szűz, és a tisztaságban foganó, örök  teljességben születő erőnk, az álmaink megvalósulásába vetett hitünk és az ősbizalmunk.

Helyszín: Budapest, VII. Erzsébet krt. 58. I.em. 1.

Részvételi díj: 3500Ft
Hanganyagban: 3000Ft (előadás + szertartás felvétele+ segédlet az otthoni munkához)
***
J E L E N T K E Z É S
Az  Új Kezdet szertartásra a noionmegvalositas kukac gmail.com címemre írott levélben tudsz jelentkezni!
***

A szertartás az AranyAsszony képzés évköri szertartása is egyben, mely után eldöntened, hogy szeretnél-e még csatlakozni a képzés további részeibe.

AranyAsszony Képzés – A Nők Iskolája, mely egyesíti magában a tradíciót és a modern kor tudását

Első spirál: Személyiségfejlesztő és Nőiségfejlesztő önismereti képzés, útkeresés a női önmegvalósításod útján, Szinkron és Maghari tanítások.

Második spirál: Nőiség-Fejlesztő Tanácsadó, tréner, terapeuta és Szinkron oktató képzések

Csatlakozni lehet:  Bővebb információ: AranyAsszony képzés, kérdések-válaszok>>>

***

Élő Nőiség – A Fehérből Kinyíló Színvarázs

A Fehérrel kezdődik minden…Nem nyílhat ki a vöröslő nőiség igézete a szerelem örökké növekvő formájában, csak újra és újra szomorú múlandóságában, ha nem gyógyult a nő Fehérben rejlő ereje, gyenge a szív hite, bátorsága. Ha pedig nincs fehér és nincs vörös, nem nyílhat meg a szenvedélyes tüzes narancs, s nem születhet meg belőle a sárga rózsa nőiségünk kertjében. Az anyaságban nem jelenik meg az aranysárga melegség, a gyümölcsöző kert helyett csak a leszaggatott ágak maradnak – a lemondás, a testképváltozás, az összeszorított fogakkal történő önfeláldozás. Az anyaság nem kiteljesedés, és szerepgazdagodás, hanem beszűkülés marad.  Egy önfeláldozott, erőforrásait kihasznált nőből pedig nem lehet tápláló erőforrás NagyAnyaként sem – ahogy a kiszárad fa sem ad már sem árnyékot, sem gyümölcsöt többé. Szomorúan várja az elmúlását.

A Fehérből kibomló színvarázs

Az én életem, nőtársaimhoz hasonlóan, a fehér leány idejében a Fehér tisztaságában indult. Az ártaltlanság, a csodákban való megingathatatlan hitből indult növekedésnek női lényem. Én magam a fehér női erőnek köszönhetem, hogy a legnehezebb gyermekkori körülmények közepette is hittem a csodákban, hittem abban, hogy egyszer jobbra fordul a sorsom. Hittem és hiszem, hogy a szívem bölcsessége megtalálja a saját útjait, azt az egyetlen utat, amelyen a szívemmel együtt magam is örömteli életet élhetek.

A bennem élő gyermeki részem, amit a pszichológia belső gyermeknek hív, mégis sok gyógyításra szorult az idő folyamán az őt ért szeretetlenség, magára hagyottság és egy generációs kirekesztettség minta miatt. Az öngyógyítási folyamatban meggyógyítottam anyasebeimet, apasebeimetfelismertem anya-és apa-jegyeimet;  azaz anyai és apai ágon hozott sorsmintáimat, s megértettem miért ilyen életkezdést “írtam magamnak” leszületés előtt.

Megismertem majd el kellett veszítsem az egység és a teljesség élményét…hogy újra nekiindulhassak és megtalálhassam, immár megteremthessem azt. 

Ne becsüld alá, inkább tiszteld a fehéret!

Sokan az álmokat, a szív világát és a gyermeki önfeledtséget, kreativitást, félelemnélküliséget alábecsülik egy felnőttben – mondvánlejárt már a játék ideje, az élet kemény munka, küszködés. 

Én azt tanultam a fehér női minőség erejétől, hogy nem születnek meg a nőiség pompázatos színei, ha nem gyógyult meg a fehér.

Az AranyAsszony évkörében végigjárhatod nőiséged útját:

 • február 2-vel a Fehér Leányt köszöntheted és gyógyíthatod önmagadban az Új Kezdet szeren
 • március 21-el a Rózsaszín Leányerőbe léphetsz a NővéAvató szertartásban, mely a menstruáció vérmisztériumára épül.
 • április 18-al a Türkiz női erő köszönt, mellyel megtanulod a szíved hangját megszólaltatva hangot adni a benned élő teljességnek.
 • május 1-jével a Vörös Női Erőbe léptet a Szer-Elem-be avató szertartás.

…és ezek még csak a következő pár hónap szertartásai, melyek segítenek továbblépni a nőiségedben – mind az év során, mind az életedben. A fehérből kibomlik a rózsaszín,a türkiz, a vörös, a narancs, a sárga, az ősz gyönyörű színei, majd a éjkék és fekete bársonya, a lila és a bíbor tanításai. A nőiség gyönyörű színei…

A havi AranyAsszony Évköri online anyagok pedig az adott női minőségben segítenek fejlődnöd, gyógyulnod; a női bölcsesség és a “herstory” magyar vonatkozású hagyományaival, történetével fűszerezve. Így a személyiségfejlődésed nőiségedben való kiteljesedésedet segíti lelki és szakrális értelemben is.

Az Egyetemes Női Bölcsesség meséli történetét

Amióta a Női Energia Fitnesz segítségével mozdulatokban is végigjárható számomra a Női Teljesség Útja, azóta “életre kelt” minden női szervem és felerősödött női teremtő erőm. Jó Nőnek lenni, s óriási öröm a női teljesség tudatába visszakísérni nőtársaimat.

Ha a Női Bölcsességből fakadó hatalmas erőt és tudást mozgással egybekötött formában szeretnéd elsajátítani:

Ha célzottan a méheden keresztül szeretnél kapcsolódni az örök női bölcsességgel és őserővel, de NEM feltétlen mozgással egybekötve:

 • akkor a MéhKirálynő Online Tanfolyamot>>> ajánlom számodra, mely az otthonodban végezhető vizualizációkat, vezetett méhbemerülések élményét hozza el neked, kiegészített írott anyagokkal a méhről, női tested elfogadásától az AnyaSebek és generációs női sorsminták gyógyításán át a Szakrális Szerelem behívásáig. 


  Hívlak és Várlak Szeretettel:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta

személyiség integrációs tréner

női önmegvalósítás specialista

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.