Dec.21. SorsFordító Szertartás a Téli Napfordulón

Női Erő, Női Teremtő Erő

Női Megújító Erő

SORSFORDÍTÓ SZERtartásLánc

az évkör jeles pontjain

2020. OKTÓBER 8.  18:00-21:00  BETELT

 2020. NOVEMBER 1. 17:00-20:00 BETELT

—>2020. DECEMBER 21. 17:00-21:00<— 

Helyszín: Budakeszi, ÉletHáz / Budakeszi erdő (pontos cím és tájékoztatás jelentkezés után)


Az őszi-téli hónapok sorában három személyes évköri szertartásra várlak benneteket szeretettel, e három szertartás a SorsFordító szertartás-lánc nevet kapta, s bár egymásra épülnek, külön-külön is jöhetsz rá. 

A Sorsunk korábbi minták, testi-lelki-energetikai berögzültségeink sejtjeinkben előírt következménye. Amint felismerjük köreinket, az ok-okozat összefüggéseit a múlt és jelenünk között, lehetőségünk van megváltoztatni a jövőnket. A női teremtő erő sorsmegújító erejű. Az egyéni női életút, a párkapcsolatok, a családsors és a nemzet sorsának tekintetében is alapvető ősi, eredendő ereje a nőnek.

Élj vele és teremts egy új, jobb, magasabb szinten megélhető életet!

A SORSFORDÍTÁS BEINDÍTÁSA:

Szakrális Nő, A Női Teremtés

SorsFordító Szertartás-lánc

Október 8-án, magvető havában, a sorsfordítás elindítása áll a fókuszunkban.

Áttekintjük mit vetettünk eddigi életünk során, ebből mi született. Ahhoz, hogy más eredményeket kapjuk, mást is kell elvessünk. Az ok-okozat önmagát újrateremtő körét, a karma körét e ponton lehet megváltoztatni. A felismeréssel és az előző körökből való tudatos kilépéssel. Az ekkor vetett mag ki kell bírja a téli fagyokat és meg kell várnia a megérkező kedvező körülményeket. Ezért a mit vetünk mellé fontos a türelem erejének meghívása is. A szertartás során aktiváljuk a női életmegújító erőt. 

A szertartásban NagyBoldogAsszonnyal és a FöldAnyával kapcsolódunk mélyebben, az ő áldás terükben ültetjük el az új magokat. Október 8-án a Magyarok Nagyasszonya, Nagyboldogasszony emlék és ünnepnapján.

Fontos pillére a szertartásnak a Föld elemmel való kapcsolódás, hogy a biztonság érzeted, bizalmad, stabilitás érzeted növekedhessen, gyógyulhasson. 


A folytatásban november 1 és december 21. jeles évköri napjain:

A SORSFORMÁLÓ ERŐK ALKÍMIÁJA, a TRANSZFORMÁCIÓ BEAVATÁSA:

  • November 1-jén, az Ősök Napján, az ősök erejével, köztük az AranyAsszonyok és a női őserő, örök női bölcsesség minőségeivel kapcsolódunk. A transzformáció folyamatában a változás/változtatás átalakító erejével utazunk, az alászállás, az elengedés és belső átminősülés munkájával. A belső barlangban, a bensőnk alkímiai kelyhében, a gyógyító és öngyógyítő erők aktiválásával.

A FÉNY TRANSZFORMÁCIÓJA, AZ ÚJJÁSZÜLETÉS:

  • December 21-én a fény születésének napján, amikor a fény győzedelmeskedik a sötétség felett. Minden értelemben és minden szinten. A szertartást a temészetben tartjuk tervezetten.

A részvevők száma létszámban korlátozott a hely befogadóképessége valamint az érvényben lévő közegészségügyi intézkedések végett. A decemberi szertartás tervezetten a természetben kerül megtartásra. Amennyiben időközben felülíró kormányrendelkezés végett személyesen nem tudunk találkozni úgy a zoomon keresztül egy kicsit más módon (az online tér előnyeire átdolgozva), de mindenképpen megtartjuk a programokat.


Részvételi hozzájárulás:


Az egyes szertartások részvételi díja: 10 000Ft

AranyAsszony Évkör csoport aktív tagjainak: 5000Ft, november 12-ig történő regisztrációjával. 


JELENTKEZÉSI LEHETŐSÉG:


A jelentkezéshez kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, mely után válaszlevélben érkeznek a további fontos, pontos tudnivalók a fizetési és a helyszín, valamint a mit hozz magaddal témákban:

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszámod (csak ezen program szervezése kapcsán):*
Számlacímed (melyre a számlát kiállíthatjuk, lakcím vagy céges cím):*
Aktív tagja vagy-e jelenleg az Aranyasszony évkör csoportnak?:*
Megismertem és elfogadtam az ÁFSZ-t és a GDPR-t.:*About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.