Vörös Fátyol: Szakrális Szerelembe avató női tanfolyam

A Vörös Fátyol titkai: Szakrális Szerelem Beavatása

Vörös Fátyol NőiségBeAvató Napok

A Szerető női minőség szakrális minőségébe érkezésért

 2020. március 21. szombat 16:00-21:00 és március 22. vasárnap 10:00-17:00 (ottalvás lehetséges)

JELENTKEZÉSHEZ —> görgess lejjebb, s töltsd ki a jelentkezési űrlapot

Ma a nők egymás felé nyújtják kezeiket, egymástól várják a támogatást – mert a génjeikben emlékeznek arra az időre, amikor ez még így volt. Újra élednek a női körök, s újra éled a nők szakrális tudatossága. Szép és felemelő folyamatnak vagyunk a részesei mindannyian, akik ma vagyunk nők. A magunk kihívásaival együtt. Az úton megtett első tétova, majd egyre bizonyosabb lépésekkel igazi női önmagunk felé. Újraszüljük saját nőiségünket és a kollektív nőiség egészét. Gyógyítjuk az önmagunkba és nőtársainkba vetett bizalmat, ébredünk és emlékezünk. 

A Vörös Fátyol Titkai

A titkok, melyeket nagyanyák adtak át leányaiknak és unokáiknak, a nőiség közös tudása. A női életút, a ciklikusság és a női ritmus bennünk lüktető törvénye, a női teremtő erő mind e titkok közé tartoztak. A Vörös Fátyol Titkai a nők közös titka. De az átadás láncolata megszakadt. A Vörös Fátyol NőiségBeAvató folyamat ezt a tudást hivatott olyan módon átadni, hogy az a mai modern nő számára érthető, használható legyen a hétköznapi életében. 

A NőiségbeAvató napok tartalmából, mely sorozat része a Vörös Fátyol tanfolyam

Az egyes beavató női minőségek megélése a legfontosabb női minőségekkel való találkozásod női önismereted alapja. Megmutatja miért éled nőiséged egyes minőségeit könnyebben, másokat nehezebben. A női minőségekkel az életúttal utazunk, a női vérmisztériumok beavató útja kísér bennünket. A szent női négyesség elvét követjük a tanfolyam során. Feltárul a nagy női létköri 4 minőség, a női életkörök legfontosabb 4 ciklusa, az évkör 4-es osztata, a havi ciklusunk 4 fázisa. A négyesség által adott alapot rendezzük össze, melyből születhetnek a magasabb szintű női minőségek.

A külön is ajánlott tanfolyamsorozat következő napjai a Szakrális Szerelem jegyében telnek március 21-22-én:


A Szakrális Szerető


Témája a Vörös Fátyol hagyománya, valamint a nőiség beavató útjának második életszakaszi állomása, a Szerető Nővé Avatódás szakasza. A női minőségek között ez a Szerető időszaka. Az évköri változási rendben a nyár tartozik hozzá mint évszak. Kiemelt figyelmet kap az első szexuális élmény gyógyításán túl a szerető minőségben való növekedés, a megszentelt szexualitás megélése és gyakorlatai a tantrikus és taoista szerelmi titkok alapján, valamint a kapcsolódó szerelem papnő hagyományok mentén.

Élmények:

  • A Vörös Fátyol beavatása
  • Szakrális nőiség Szerető minőséghez kapcsolódó tanításai
  • Női Vonzerő növekedése
  • Tantrikus hagyomány és tanításai
  • taoista szerelmi titkok, gyakorlatok
  • gésa-titkok
  • Az orgazmus útja, utazás az orgazmusban-gyönyörben

Hogyan lehetsz részese a NőiségBeAvató Napoknak?

– avagy a praktikus kérdések:

Hol? – Budapesten a Grál Ház terében.

Mire lesz szükséged? -nyitottságra és belső vágyra a szakrális nőiség felfedezése, megélése kapcsán; személyes jelenlétre

Milyen hazavihető anyagokat kapsz a megélések mellé? – Az adott havi női minőség témájában otthon biztonsággal végezhető női önismereti és nőiségfejlesztő gyakorlatokat, rituálékat kapsz egy tematikus csokorba gyűjtve a programok hangfelvételeivel. ( letölthető .mp3 formátumban)

Mennyi ideig tart a tanfolyam? – 2020. március 21-22., szombaton 16:00-21:00, vasárnap 10:00-18:00 óra között. Ottalvás lehetséges!

Mennyibe kerül? 

 40 000Ft – a személyes tanfolyami részvétel, a hanganyagok és egy ajándék csomag együttesen


Hogyan tudsz JELENTKEZNI a Szakrális Szerelembe Avató napokra?


Töltsd ki az alábbi űrlapot, s biztosítsd a helyed a tanfolyami részvételi díj előlegének átutalásával. 

A jelentkezésed visszaigazolásában további információt kapsz ehhez. Amíg nem történik meg az  utalásod, addig a helyed nem biztosított!

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
E-mail címed még egyszer:*
Melyik NőiségBeAvató Napra jelentkezel:* Leány – Foganástól Menstruációig
Szakrális Szerető
Szakrális Anyaság
Bölcs Asszony/Tanító/Papnő
Számlacímed :*
Végeztél vagy végzel épp Vörös Sátor Titkai Online Tanfolyamot?:* igen
nem
Megjegyzésed:Várlak szeretettel egy valódi szerElembe avató élménybe!

Pozsgai Nikoletta 

"Az örök női tudás természete ösztönösen Tudó és Cselekvő. Benne lévő, a lényegben élő, erőben álló minden erőfeszítés nélkül, könnyedén teremtő. A szavak nem előzik meg a megélést, hanem követik azt. A szavak nem kívülről karcolják, nem is magyarázzák, hanem elmélyítik a belső kapcsolódást. A szavak nem börtönök, hanem kapuk a végtelenbe. Titkok. Az Élet Misztériumának titkai - a nők titkai. Ideje feltáruljanak, hogy a megélés által újra tudássá legyenek. Megélésükkel pedig természetessé és örömmel élhetővé tegyék az életet. - Pozsgai Nikoletta, Nőiségbeavató hétvége"

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.