Vörös Sátor Meditáció A Vörös Sátor Mozgalom napján

VÖRÖS SÁTOR MEDITÁCIÓ

A Vörös Sátor hagyomány és nemzetközi mozgalom kapcsán ingyenes Vörös Sátor meditációt tartok november 8-án 18 órától. A Sátor terét mi nők alkotjuk, s ennek nem lehet akadálya a járványügyi helyzet, a távolság, vagy, hogy épp nem tudsz átjönni a határon, esetleg nem tudnád megfizetni.

 ….hogy a női minőség megélhető legyen újra és mi nők valóban a helyünkre álljunk saját életünkben és a világ egészében.

Az elején a bevezetésben röviden szó lesz a Vörös Sátorról mint hagyományról, mint jelképről, a nemzetközi mozgalom lényegéről, majd a meditáció terében együtt belépünk a Vörös Sátorba. 

A program ingyenes, regisztráció szükséges, valamint a Zoom ingyenes program letöltése a meditáció előtt. 

JELENTKEZÉS:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot. A megadott mail címedre érkezik a link, melyen keresztül be tudsz majd lépni a Zoom szobába. 

Vezetékneved:*
Keresztneved (ahogyan szólíthatlak):*
E-mail cím címed:*
Hol találkoztál az ingyenes lehetőséggel?:*
Mennyire ismert számodra a Vörös Sátor hagyománya?:*
Megjegyzésed felém:A Vörös Sátor filmet itt meg is tudod nézni, ha még nem láttad>>>

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.