SzületésMátrix / ÉletMinta blokkoldó állító nap

Az életed egy belédégett program szerint fut. A program a fogantatásodkor íródott, a magzatkori hónapok során ivódott beléd és a születésedkor aktiválódott. Ha más életet szeretnél élni mint ami most van, először a programot kell megismerned és újraírnod! PN

2019. Október 13-án, újra lesz hosszú idő után Születési Mátrix/ÉletMinta oldó állító nap. S ha van fontos állítás, amit TB-re is íratnék, hogy mindenkinek legyen alkalma elvégezni az ez az állítás. A módszer mellyel dolgozunk ezen az állító napon a Személyiség Integrációs (SzInT) Állítás a családállításra, drámatechnikákra, kineziológiára és csoport coachingra épül.

Segítségével megismerheted miként fogantál, miként növekedtél magzati korodban, hogyan születtél. Ezen folyamat megismerése rámutat arra a születésed óta állandóan ismételt életmintára, ami hordozza legfontosabb életblokkodat, feloldandó problémádat. 

A születéskori ÉLETMINTA mint egy program lefut minden reggel, amikor felébredsz; lefut minden alkalommal, amikor valami újba szeretnél kezdeni. Legyen az új kapcsolat, új munka, új otthon. Ismerd meg, ahol kell változtasd meg a programot, hogy élhess másként, hogy élhess szabadon teremtve egy olyan életet, amit vágysz, amiért dolgozol.

Mindez most olyan közegben, ami kifejezetten NŐI résztvevőknek a saját életminta állítás és oldás során megismerheted azt, hogy mi történt veled az anyaméhben, és mi történik a Te méheddel. E kettő határozza meg fizikai teremtő képességedet, akár pénzről, akár karrierről, akár gyermekvállalásról vagy az egészségedről van szó!

♥ SZÜLETÉSMÁTRIX/ÉLETMINTA ÁLLÍTÓ – BLOKKOLDÓ NAP ♥

2019. október 13. vasárnap

9:30-18:00 óra között 

Helyszín: Budapest, 1072 Erzsébet krt. 58.

Részvételi díj: 15 000Ft/fő

AZNAP ESTI, KIEGÉSZÍTŐ PROGRAM AJÁNLAT:

Hogy az állításod és ÉletMinta váltásod megerősödjön október 13-án, vasárnap (az állítói nap estéje!) 18:30-21:30 között Újjászületés Transzformációs Estet tartok. Összefoglaló előadást a születésminta/életminta jelentőségéről, meditációt, amit hangfelvételben megkapsz és otthon folytatva megerősítheted az új ÉletMinta választásodat, valamint szertartást az új ÉletMintád megtapasztalása kapcsán. Ez az est az állítói napon résztvevőknek  kedvezményes áron 5 000Ft. Külső résztvevőknek 8 000Ft lesz.

—> Ha szeretnél jönni az estére az alábbi SzInT SzületésMátrix-Életminta blokkoldó napra való jelentkezésednél az űrlapon alább jelöld be részvételi szándékodat! A jelentkezéseknél a nap résztvevői előnyt élveznek az árkedvezmény mellett. 

Miért érdemes eljönnöd erre a specifikus SzInT állító napra?

A szInT tréningnap a szakértő-állító-terapeuta jelenlétet igénylő blokkoldási folyamatokban nyújt segítséget. ÁLLÍTÁS/BLOKKOLDÁS SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN, kifejezetten a saját születésmátrix felállítására és az életminta oldásával foglalkozunk hatékony kombinált módszeregyüttessel: kineziológia, család-és rendszerállítás, drámatehnikák, coaching eszközeinek segítségével. Bővebben a módszertanról: Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:

Keresztnév:*
Vezetékénév:*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez):
Számlacím (cégnév és cím):
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):
Melyik állítói napra jelentkezel?: szeptember 22. Foganás-fogantatás blokk oldó nap
október 13. Születésmátrix/életminta állító nap
Jönnél-e az okt. 13. esti Újjászületés Esten?:  igen, szeretnék és élek a kedvezményes árral
 most nem
Megjegyzésed, kérésed hozzám:Mi történik miután jelentkeztél? Kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. Ha ez nem történik meg, akkor valami hiba történt, kérlek jelentkezz még egyszer vagy írj az npozsgai@noionmegvalositas.hu címre!

BABÁT VÁRÓ PÁROKNAK AJÁNLOTT

A Fogantatás-foganás blokkjait állító napot is szeretettel ajánlom, vele a méh terének és a férfi nemző központ aktiválására gyógyítására-tisztítására további technikákat, valamint az anyasebek, női önbizalom/önbecsülés, valamint a Női fájdalomtest jelen élet/generációs/inkarnációs/kollektív blokkjait oldó ÉletMintát oldó SzületésMátrix állításokat tartok a Személyiség Integrációs Tréning csoportos állítás módszerét használva. Bővebben a Lélekhívás, Tudatos Szülő, Fogantatási blokkokat oldó napokról>>>

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.