Gyökerek és szárnyak…mindkettő kell a repüléshez!

Gyökerek és szárnyak…mindkettő kell a repüléshez!

Női Újjászületés Tanfolyam, ezt a címet adtam a november 11-én kezdődő képzésnek, mely összességében 9 hónapon át fog tartani. Nem véletlenül…9 hónap, mint az anyaméhben eltöltött időszak. Ennyi kell az igazi belső felfedező munkához, a mély kutatómunka során találtak felszínre hozásához, és ahhoz az újjászületéshez, amit a tanfolyam programjai, tréningjei, előadásai és rendezvényei egyaránt segíteni fognak.
Mi is az Újjászületés Tanfolyam?
Egy a női kiteljesedést segítő képzési forma elnevezése, mely úgy lett megalkotva, hogy együtt haladva kísérjen, támogasson, tanítson, ha kell vezessen, ha kell megtartson…és lehetőséget teremtsen a szárnybontogatásra, majd a “repülésre”.

Van 2 olyan dolog, ami nélkül nem lehet repülni, szárnyalni meg végképp nem.

Az első evidens lesz:
A szárnyak. Nélkülük botorság lenne repülni. Erős szárnyak és gyakorlás nélkül életveszélyes lenne kiugrani az ismeretlenbe.
A második elsőre meglepő lehet:
Gyökerek. Gyökerek nélkül nem lehet repülni. Legalábbis nem érdemes. Nem fogod tudni honnan indulsz el, hová térhetsz vissza melegedni, honnan tudsz erőt meríteni….és amikor eljött az idő, honnan fogsz kirepülni és útnak indulni.
Az újjászületés tanfolyamon az első modul, melynek neve Pozitív Énkép Fejlesztés. Ez az intenzív önértékelés erősítő, önbizalom fejlesztő modul segít abban, hogy megtaláld a gyökereidet, megismerd őket és megerősödj általuk.
A második modul, a Női Önmenedzsment, célja, hogy megtanítsa az élet, (és a repülés:) játékszabályait, törvényeit és benne a helyed, a lehetőségeid kiaknázásának módját. A nagybetűs fizikai életben!

A harmadik modul, a Női Teremtő Erő, tanítja meg, hogyan tudsz repülni, hogyan tudod felhasználni a belső és a külső erőforrásaidat, hogy eljuss oda, ahová szeretnél.
Nem megfoghatatlan, ezoterikus egy hétvégés tanfolyamról van szó, amikor nem tudod mit kapsz a pénzedért!

A Női Újjászületés Tanfolyam egy olyan komplex, racionális alapokra épített képzési rendszer, mely figyelembe veszi az önmegvalósítás spirituális dimenzióit is. Tudományosan igazolt módszerelemeket használok fel a tanfolyam során, melyek egyrészről támogatják az elméleti megértés folyamatát, másrészről a gyakorlati, készségszintű fejlődést. Ezért a tanfolyam során egyrészt konkrét információkat, elméleti ismereteket kapsz, másrészt a hétköznapi életedbe beépíthető gyakorlatokat,  harmadrészt pedig lehetőséget mindezek kipróbálására, tesztelésére egy védett, támogató és megtartó közegben.

Mindenkinek megvan a saját folyamata és a saját üteme a fejlődésben. Ezért nem teszem kötelezővé (hogy is tehetném?:), hogy  a tanfolyam minden képzésén jelen legyen valaki…tudni fogod, hogy melyikre van szükséged. Ugyanakkor az adott képzések egymásra épülnek és egymást segítik, ezért ebben a formában ajánlott őket elvégezni, és így is tudják a legerősebb hatást kifejteni.
A tanfolyam során folyamatosan a képzési alkalmakon való maximális jelenlétem mellett, biztosítom az egyéni konzultációs lehetőségeket, kezeléseket is, azoknak, akiknek további segítségre van szükségük (pl. egy intimebb probléma átbeszélése, megoldása kapcsán, konkrét karrier és elhelyezkedési tanácsok kapcsán, egy nehezebb élethelyzettel való megküzdés végett, pénzügyi válság megélése miatt, stb.).
Ha úgy érzed itt az ideje végre:

1. rendberakni az életed,

2. megerősíteni önmagad,az  önbizalmadat, az önértékelésedet megerősíteni

3. felfedezni rejtett tehetségeidet, értékeidet,

4. megtanulni hogyan lehet mindezeket kiaknázni és az életedben való előrehaladásodhoz felhasználni,

5. nőként érvényesülni a modern világban

6. mindeközben megtartani a hagyományos női értékeidet

7. nőként merni jól és teljességben élni,

8. tabuk és szégyenérzés nélkül létezni,

9. megérteni és jól használni a női test működését,

10. oldani a nőiségedhez kapcsolódó és az életedet akadályozó egyéb blokkokat,

11. merni megélni az intimitás minden szintjét, a feloldódást a szeretetben, szerelemben

12. önmagadat felvállalni és megélni mindazt, aki vagy!

Akkor itt a helyed velünk, egy olyan női közösségben, akiknek fontos, hogy legteljesebb önmaguk lehessenek, boldog és kiegyensúlyozott nőként lehessenek jelen az életükben, a családjukban, a párkapcsolatukban, a hivatásukban és a nagyvilágban.

Ha útra kész vagy…

Akkor érdemes még kihasználnod a koránkelő kedvezményt és október 30-ig JELENTKEZNI a Női Újjászületés Tanfolyam első moduljára a Pozitív Énkép Fejlesztő Tanfolyam Nőknek November 11-vel induló képzésére!>>>

A teljes Női Újjászületés Tanfolyamról itt tudsz tájékozódni>>>

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!