Mi van, ha nem működik nálad a vonzás törvénye és nem leszel gazdagabb?

Mi van, ha nem működik nálad a vonzás törvénye és nem leszel gazdagabb?

Sokan mondják, hogy állítsd át a fókuszod és vonzd be mindazt, amire vágysz. Például a  pénzt és a bőséget. Sajnos ez azért nem ilyen egyszerű az esetek többségében.

Talán Te is kipróbáltál már sok technikát: pozitívan programozol, elképzeled, hogy árad feléd a pénz…Aztán mintha könnyebben is menne…majd nemsokkal ezután érkezik egy nem várt kiadás, ami visszarántja az anyagi helyzeted és a lelkesedésedet is. Megint nekiveselkedsz, pozitív gondolatokat tartalmazó cédulát helyezel a pénztárcádba, teliholdnál meditálsz a bőségre. Megint egy darabig mintha jobb lenne, reményekkel vagy teli…aztán megint jön a kijózanító “valóság”.

Mi a baj velem?
Vagy mi a baj a másoknak állítólag működő bőségvonzó módszerekkel?
Vagy miért nem működik nálam a vonzás törvénye?

Teheted fel magadnak a kérdéseket…

A felsorolt módszerek mindegyike jó lehet, és a szándékoddal sincs semmi baj. DE…ennyire sajnos nem egyszerű a történet, a meggazdagodásnak valójában nincs egy mindenkinél működő receptje és sokkal összetettebb a pénz-teremtés kérdése is.

Tudod mért nem működik a vonzás törvénye?

Mert a tudatosságod 4%-a nem képes irányítani  a tudatalattihoz tartozó 96%-ot.  …és valójában ez az a tudattalan 96% az, ami meghatározza, hogy mennyi pénzed van. Azaz valójában nagyon is működik a vonzás törvénye, csak éppen negatív irányban…azaz a pénztaszító alapműködésed miatt továbbra is a pénz taszítását fogod vonzani.

Mennyire ismered, hogy mi van a tudatalattidban a pénzről, a bőségről?
Milyen pénz programokat hoztál a szüleidtől, nagyszüleidtől?
Milyen pénz blokkok akadályozzák meg, hogy ötről-hatra juss?

A pénz áramlása irányítható, de ez egy tanulási folyamat eredménye. Fel kell ismerned, hogy mit hoztál a múltból, hogy milyen blokkok tartanak a nélkülözés, szegénység vagy éppenséggel az anyagi bizonytalanság markában. A tudatosítás után jöhet a pénzblokkok oldása, a pénzkezelési ismeretek elsajátítása és EZEK UTÁN jöhet a pénzvonzás minden egyébként jó praktikája.

Mindezekről bővebben hallhatsz majd a július 31-i Bőséges AranyVasárnap előadásán. Sőt, a programot úgy állítottam össze, hogy a pénztaszító blokkokat is felismerhesd, oldhasd és a gyakorlatban figyelheted meg, hogy milyen viszonyban vagy a pénzzel. A gyakorlatban, merthogy este VALÓDI PÉNZZEL végzünk önismereti feladatokat és önfejlesztő gyakorlatokat. Ráadásként pedig egy otthon végezhető belső pénz-mágnes meditáción is részt vehetsz.

Tölts egy intenzív napot a pénzzel, bőségtudatosságodat erősítő közösségben, pénzkezelési alapokat tanulva, felismerve a pénzzel kapcsolatos taszító viselkedésedet, szokásaidat – az ún. pénzhárító mechanizmusaidat:

Július 31-én, vasárnap (Budapesten)

Bőséges AranyVasárnap Program:

  • Tudatos Pénzkezelés előadás
  • Pénz/Bőség blokkokat oldó állítások
  • “Aranyat Érő Pénzes Játékok” – Pénzvonzó önismereti-önfejlesztő gyakorlatok és belső pénz-mágnes dinamikus meditáció

1. Mikor és mivel vonzod avagy taszítod a pénzt? c. előadás 9:30-10:45

A kezdő előadásban (9:30-10:45) pénz taszításának és vonzásának legfontosabb tudnivalóiról lesz szó a tudatos pénzkelés alapjainak áttekintése mellett.

2. “Pénz / BőségBlokk” Állítás és Oldás

11:00-17:30

A „Pénz -és Bőségblokk” Állítás azt jelenti, hogy minden résztvevő számára a családállítás módszerével felállítjuk a generációs hátterében a pénzzel, vagyonnal kapcsolatban álló, a pénz áramlására, elfogadására, a vagyon gyarapítására jelentős hatással lévő ősöket. A konstelláció felállítása során feltárul, hogy a generációs múlt milyen jellemző problematikát hordoz a pénzzel kapcsolatban. Az oldást is kérő résztvevők számára életre keltjük a konstelláció érintett tagjait és a családállítás, pszichodráma, rekonstrukciós kineziológia szükséges elemeivel a feloldásig kísérjük a pénz/vagyonblokk adott ügyét.

A konstelláció állítás és oldás alapját a Személyiség Integrációs Tréning módszeregyüttese adja, mely a családállítás, pszichodráma és a rekonstrukciós kineziológia elméleti hátterére és eszköztárára épül. Bővebben a Személyiség Integrációs Tréning módszeréről, a terapeutáról és résztvevői véleményekről ide kattintva olvashatsz>>>

A legutóbbi Pénz /BőségBlokkok Konstelláció Állítás és Oldás összefoglalóját itt olvashatod>>>

A megoldásra váró feladatok, feloldandó konfliktusok között szerepelhetnek:

  • a „soha nem elég” gondja
  • visszatérő anyagi nehézségek, adósságok
  • anyagi túlvállalás
  • szegénységtudat vs. bőségtudat
  • anyagi kiszolgáltatottság
  • anyagi manipulációk

Mindezeken kívül önismereti szempontból fontos tudásra tehetsz szert:

  • a pénzhez való viszonyunk,
  • a szegénységhez, illetve a bőséghez/ gazdagsághoz fűződő viszonyunk kapcsán
  • a vagyonszerzés és gyarapítás kacsán.

Megérheted, hogy:

  • miért és mióta nincs a családban pénz
  • hol és miért veszett el a vagyon a generációs krónikánkban

A „Pénz /Bőségblokk” állítás során lehetőség lesz 4 résztvevő számára az egyes konkrét problémakör kibontására és oldására is. Várjuk szeretettel azokat is, akik saját ügyet még nem mernek hozni, ismerkednek a módszerrel, vagy már tudják, hogy a segítőként való jelenlét is mekkora oldást, intenzív felismeréseket hoz!

3. “AranyatÉrő Pénzes Játékok”

18:30-21:30 között

Az esti személyiségfejlesztő önismereti programrész célja a pénzzel való kapcsolatod tudatos megismerése, fejlesztése – VALÓDI PÉNZZEL. A gyakorlatok után dinamikus meditációs programmal zárunk, melynek célja a belső pénzmágnesed vonzásra állítása:)

A részvétel díja:

Egész napos (9:30-21:30, előadás, állítások, esti gyakorlatok) részvételi díj: 10 000Ft / + állítói különdíj: 8 ezer forint. Ha csak az állításra érkezel és állítasz annak 15 ezer forint a díja, segítőként 6 ezer forintért vehetsz részt. Ezen esetekben számodra a program 11:00-17:30-ig tart majd. Ismét lehet csak az esti programba (18:30-21:30) csatlakozni, ennek díja 3500Ft.

Ajánlott Kiegészítő Tudatos Pénzkezelést segítő anyagok, tanfolyamok és önfejlesztő lehetőségek:

  1. Egyéni Bőség oldás kineziológiával: 15 ezer forint
  2. Tudatos pénzkezelés online tanfolyam (2011.08.08-al indulva) , hogy a fizikai és mentális szinten is rendet tudj rakni, pénzkezelést tanulhass a most kedvezményes 24 000Ft helyett 18 000Ft-ért /12 hét = 88 nap alatt pénzügyi tudatosság-fejlesztő tanfolyamról, témákról, árakról>>>
  3. Teljes program csomag (egész nap állítással (18eFt), 1 kinez oldással (15eFt) plusz online tanfolyam (24eFt): 57 000Ft helyett 50 000 forint), melyhez ajándék Tudatos Pénzkezelés 3 részes E-könyvem (6900Ft értékben)

>>>Ha a kiegészítő oktatási anyagok és lehetőségek érdekelnek az alábbi űrlap megjegyzés rovatába írd be kérlek!

Helyszín:

A Bőséges AranyVasárnap program helyszíne: Sziddhártha Közösségi Ház, Budapest, Andrássy út. 98.

Jelentkezés:

Kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot a program leírás oldalán:

Bőséges AranyVasárnap július 31-én: Rakj rendet a pénzügyeidben! Pénz/Bőség Blokkoldás – Tudatos Pénzkezelés előadás, önfejlesztő esti programmal>>>

Szeretettel bőséges napokat kívánva:

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életvezetési tanácsadó

női önmegvalósítás specialista

noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

www.szemelyi­segintegracio.hu

Megosztás Facebookon

Szólj hozzá!