Adatvédelmi nyilatkozat

A honlapon bemutatott és olvasható tartalom Pozsgai Nikoletta tulajdonát képezik,  kivéve ha forrásoltan és név szerint ez másként jelezve van.

Pozsgai Nikoletta a regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az internetes tárhelyszolgáltató fér még hozzá, de indokolatlanul és büntetlenül ő sem teheti ezt meg.

Tárhelyszolgáltatóm: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft. (Székhelye: 1144 Budapest, Ormánság utca 4. X. em. 241.; cégjegyzékszám: 01-09-909968; e-mail címe: gdpr@tarhely.hu). Adatvédelmi felelős a mindenkori Ügyvezető.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor figyelembe vettem:

  • az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
  • 1995. évi CXIX. törvény (a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcím adatok kezeléséről szól)
  • valamint az 1998. évi VI. törvényt (az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozásáról szól)
  • 2001. évi CVIII. tv. (az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szól)
  • 2008. évi XLVIII. tv. (a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szól)
  • az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendeletének vonatkozó rendelkezései alapján az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.

A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető Pozsgai Nikoletta által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Amennyiben ez nem működik bármilyen okból kifolyólag, válaszlevélben ezt lehet kérni.

Pozsgai Nikoletta weboldalain kezdeményezett feliratkozás, illetve vásárlás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását a vállalkozás adatbázisába való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához.

A hírlevélre való feliratkozással, a jelölő négyzet bepipálásával kifejezett hozzájárulásodat adod, hogy az általad így önkéntesen szolgáltatott személyes
adataidat (email cím, keresztnév) Pozsgai Nikoletta Egyéni Vállalkozó, Adószám: 66280646-1-33, 2089 Telki Búzavirág u. 12.  E-mail: npozsgai Kukac noionmegvalositas.hu) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásod visszavonásáig abból a célból, hogy az “Én-Erő Ébresztő”  nevű
hírlevél egyes részeit a feliratkozó űrlap oldalán megjelölt tartalommal és aktuális program-és tanfolyamajánlóval  e-mailben elküldje a részedre. Ha szeretnél leiratkozni, bármikor megteheted, a hírlevél alján található leiratkozás linkre kattintva.

Adott konzultációra való bejelentkezéskor, tanfolyami regisztrációkor és egyes termékek vásárlásakor további adatok is szükségesek (email cím, keresztnév, vezetéknév, szállítási és számlacím, telefonszám). Kiszállítás esetén a megadott adatokat csak és kizárólag a termékek kiszállítását végző cég (MPL, futárcég) számára adom meg, akik csak a kiszállítás megtörténtéig jogosultak használni rendeltetésszerűen az adataidat.

Ha úgy gondolod, hogy kéretlen emailt (SPAM) kaptál tőlem, szállítási partneremtől, vagy bárkitől, aki a képviselőmnek tünteti fel magát, kérem jelezd az adott email továbbításával a noionmegvalositas Kukac gmail.com címre, hogy kivizsgálhassam az ügyet.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-84596/2015.

Share This:

About the Author

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.