SzInT az Egész-ségért: állítások egészség, betegség témában

Május 20. szerda 9:30-16:00 

 EGÉSZség-Betegség Állító Nap

“A betegség nem csupán szenvedés, hanem a test erőkifejtése az egészségért!”

Különleges tematikája lesz ennek a tréningnek: betegségeket, megbetegedett szerveket állítunk majd fel, hogy rálássunk azok kialakulásának okára, generációról-generációra átörökített blokkrendszerére, oki hátterére. Krónikus vagy visszatérő betegségeket éppúgy lehet hozni, mint testkép-énkép-ideális testsúlyhoz fűződő problémákat (testsúly problémák), táplálkozási zavarok (bulímia, anorexia, elhízás, IBS, glutén érzékenység, táplálék allergiák, stb.), az egyes szervek betegségeit, szervrendszerek funkcionális működészavarait (pl. bőrbetegségek, emésztőrendszer, kiválasztórendszer, szív-keringési rendszer, idegrendszer, stb.)

Ha a Te életedben vannak visszatérő betegségek, balesetek, vagy a generációs hátteredben tudsz ilyenről, főleg fatális betegségekről (pl. rák) mindenképpen érdemes oldanod a mintázatokat!

Elegendő résztvevő esetén a belső szervrendszeredet felállítását is kérheted, hogy helyzetképet kapj arról mi történik ott belül, mi van kialakulóban.

Ha szeretnél jönni, kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, az állítói helyek, és a segítő-résztvevő helyek  kapcsán is mindenképpen jó, ha foglalod helyedet! A témanap limitált résztvevői számmal meghirdetett.

Ajánlás: Mielőtt az első állításodat kérnéd, legyél legalább egyszer résztvevő-segítője a tréningnek. Ezt akkor is így javaslom, ha voltál már családállításon máshol, voltál már kineziológusnál, voltál már dráma csoportokban. A SzInT egy komplex személyiség integrációs fejlesztő rendszer, mely nem csak ezen három módszer ötvözete, tartalmaz még más kiegészítő személyiség fejlesztő módszerelemeket is. Az alapmódszerek ismerete külön-külön előny, ugyanakkor sem nem feltétel, sem nem elegendő önmagában. Az állításhoz a SzInT tréning módszerét ajánlott működés közben megismerni, így várható, hogy érteni is fogod mi történik a tréningnapon benned, a társakban és az állítókban. A SzInT állítói helyeket először mindig a SzInTen már részt vettek kapják meg előfoglalási felajánlásban, így gyakori, hogy egy kiírt időponthoz már eleve nincs állítói hely. A legnagyobb módszerhatékonyság miatt, fontold meg ezen szavakat a Te esetedben is, és próbáld ki a részvételt ezen a különleges módszeregyüttesű tréningen.

Két korábbi Egészség/Betegség Fókuszú SzInT nap állításainak összefoglalását olvashatod itt:

Szorongás /mióma / fájó testtájak / stroke / mozgásképtelenség témákban>>>

Nőgyógyászati fertőzések / lumbágó / migrénes fejfájás témában>>>

A SzInT állító nap részvételi díja:

12 000Ft, melyben benne van saját test/betegség konstellációs állításod is;

ha kérsz generációs háttéroldást hozzá (teljes konstelláció állítás és oldás), akkor 15 000Ft a díjad.

Jelentkezés:

Kérlek töltsd ki az alábbi mezőket:

Keresztnév:*
Vezeték Név::*
E-mail cím:*
Telefonszám (szervezéshez)::
Számlacím (cégnév és cím):*
Postacím (ahová a számlát küldhetjük):*
Mire keresel meg/feloldást?  *
Megjegyzés:

 Mi történik miután jelentkeztél?

Kapsz a megadott e-mail címedre egy visszaigazolást. Ha ez nem történik meg, akkor valami hiba történt, kérlek jelentkezz még egyszer vagy írj az noionmegvalositas kukac gmail pont com címre!

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.