AranyGyökerek – Épülj a családból fakadó erőből!

AranyGyökerek

Generációs Tér Tisztító Hétvége

Tanulj hibáikból, add vissza a sorsukat, vedd vissza az erődet, gyógyíts meg családtörténetedet!

2016. november 12-13. szombat 9:30-18:00, vasárnap 9:30-16:00

AranyGyökér Hétvége: 2 előadás, 2 műhelygyakorlat  és 2 meditáció, a családállítások jótékony felismerést hozó erejével ötvözve.

A program áttekintést ad a családrendszer romboló és építő hatásairól, a legjellemzőbb blokkokról, tipikus generációs örökségeinkről és ezek oldási lehetőségeiről.

Az elméleti háttér mellett kiemelt szerepet kap a gyakorlat, és a blokkoldás. A két  nap  során feltérképezzük a családrendszeredet, célzottan felépített gyakorlatsorokkal megismerheted, hogy milyet segítő és gátló erőket örököltél a családodtól ötödíziglen.

Otthon végezhető technikát is tanulsz, amivel tovább folytathatod a családrendszered belső megismerését, mintáid feltárását és a generációs térből származó blokkokat. 

SZOMBAT:

Ismerd meg ki is mi van mögötted, számold fel az árnyakat és a visszatartó erőket! Gyógyítsd meg a családtörténeted, hogy legyen megtartó gyökérzeted!

9:00-10:30 Első előadás: Éleszd fel az elhalt gyökérzeted!  – Avagy hogyan gyógyíthatod meg a családtörténetedet?

Egy jó családból erőt kapunk az élethez, a bennünk rejlő tehetségek kibontakoztatásához, biztonságot és támogatottságot. De mit csináljunk, ha nem ilyen családba születtünk? ha a családunkban eluralkodott a viszálykodás, egy más fájdalmas bántása, a család kizárt magából egyes tagjait, a  családunk szétszóródott, szétesett vagy gyakorlatilag nincs? A bevezető előadásban a legjellemzőbb családszerkezetek és “családbetegségek” között felismerheted a sajátodat, rálátást nyerhetsz arra, hogy milyen kórtünetei vannak a gyökértelen vagy kiszáradt embernek, miért lehet nehéz “teljes családban” felnőni, miképp lehet csonka családban túlélni. Szó lesz a “mérgező szülői” parancsokról, tiltásokról és tanításokról, az öröklött önkorlátozó hiedelmekről.

11:00-12:30 Első Műhelygyakorlat: A hozott csomag átkai: tabuk, titkok, parancsok, tiltások, önkorlátozó hiedelmek

A műhelygyakorlat lényege, hogy a vezetetten vághatunk át a családtörténetünk feltáratlan részein. A gyakorlatok segítenek felismerni, hogy kinek hol vannak a múltjából fakadó blokkjai, melyek a jelen életterületekben nehézségeket okoznak. Az énképet és jövőképet meghatározó hozott gondolkodási sémákat, parancsokat, tiltásokat és önkorlátozó hiedelmeket is segítem felismerni, oldani, a belső rendet helyreállítani.

13:30-16:30 CsaládRendszer Állítások

17:00-18:30 “Fájdalmas Viszonyok” Családgyógyító Meditáció, hogy elengedhesd a hozott generációs sorskönyveket, átvett sorsügyeket.

VASÁRNAP:

Növessz AranyGyökereket és használd a családból fakadó erőt önmagad kiteljesítésére, egy boldog élet megteremtésére! Avagy hogyan fejlessz szárnyakat és repülj biztonsággal a HáttérErejének biztonságával.

9:30-11:00 Második Műhelygyakorlat: A hozott csomag átkainak átalakítása, az új Családtörténet megalkotása, megteremtése!

A műhelygyakorlat lényege, hogy egyénileg, párokban, kis csoportban feladatok segítségével vezető által segítetten vághatunk át a családtörténetünk feltáratlan részein. A gyakorlatok segítenek  átalakítani a blokkokat, mérgező szülői parancsokat, kialakítani  az új családtörténeted s így saját belső támaszt építeni. A feldolgozott és meggyógyult családtörténet mintái segítenek az új minták választásában.

11:30-13:00 CsaládRendszer Állítások

13:00-14:00 Ebédszünet

14:00-15:30 CsaládRendszer Állítások

16:00-17:00 “AranyGyökér” Családgyógyító Meditáció, mely a családból fakadó erőt segít magadhoz venni, ezzel pedig végre önmagaddá válni és szabad, tiszta önazonos teredben újjáteremteni az életed.

Részvételi díj:

A két napra 30 000Ft. Az ár tartalmazza:

  • a felkészítő anyagokat
  • a nap előadásait, gyakorlatait és meditációt hanganyag formájában az otthoni gyakorlás folytatására, megerősítésre
  • minden résztvevő megkapja az általam írt Gyógyíts meg a Családtörténeted című tanulmányt, melyben a családgyógyításról, annak miértjéről, eredményeiről és módszereiről kaphat bőséges információs hátteret.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: november

JELENTKEZÉS:

>>Bejelentkezés szükséges, írj a gralhaz kukac gmail.com címre!

Várlak szeretettel személyesen is! 

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK) oktató

életmód-tanácsadó és terapeuta,  személyiség integrációs tréner

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.