NEF INTENZÍV Tanfolyam

Női Energia Fitnesz

Intenzív Női Energia Fitnesz Tanfolyam

2021. június 3-6. csütörtök-vasárnap

Tartja: Pozsgai Nikoletta, a NEF alapítója, mester oktató

 (4 napos tanítás+gyakorlás)


NEF  =  testet-lelket-szellemet összerendező tudatos női kiteljesedést segítő, energiablokkokat felszabadító mozgásforma, a női egészség visszaállításáért és fenntartásáért, hogy élhess női teremtőerőddel!

Mi a NEF?

A Női Energia Fitnesz gyakorlatok alapját a taoista chi-kung női gyakorlatai és a tantrikus jóga gyakorlatok adják, kiegészítve a saját tapasztalatok alapján kidolgozott és tesztelt szakrális nő és női-erő-forrás energia gyakorlatokkal, tudatos légzéssel kísért belső vizualizációkkal. Tehát a NEF egy kifejezetten nőkre és a női egészség megőrzésére, helyreállítására fejlesztett speciális mozgásforma, melynek fontos részét képezi az intim és mély izmok tornája is.

Videóban ízelítőül hangulatában átadva:

Részletesebben:

 • NEF = Női Egészség Felépítés egy rövid, kb. 15 perc alatt elvégezhető mozgás-sorozat, mely mélyizom és intimizom torna, valamint tudatos légzésre épül, testi szinten építő, vitalizáló és a női szervekhez kötődő betegségek gyógyíre is egyben.
 • NEF = Női Energia Felépítés, azaz a női energiarendszert megdolgozó, tisztító és töltő belső vizualizációkkal erőteljesebbé tett komplex gyakorlatsor.
 • Mindemellett a test -és energiagyakorlatok a női teljesség útját ismertetik meg veled a fogantatásodtól a bölcs nagy anyaságba érkezésig, ilyen módon a szakrális nőiségbe vezetnek be.
 • Segít még a gyakorlatsor az összerendeződésben, tiszta teret hoz létre az elmében és felerősíti az intuíciót, elérhetővé teszi a szellemi inspirációkat.

Egyetlen gyakorlatsor, mégis minden benne van, amit a nőiségről és annak megéléséről feltétlenül tudnod kell!

Szeretem és tiszta szívvel ajánlom a NEF-et, mert már az alapgyakorlatsor (forma) is olyan, hogy a gyakorlása közben:

 1. végigjárod a nőiség életciklusait,
 2. energetikailag tisztulsz
 3. kiegyenlíted magadban a yin és yang energiákat
 4. gyógyulsz a női minőségekben
 5. elengeded a nőiségedhez tartozó negatív mintákat, női vérvonalaidról származó asszonysorsokat, a nőiségedet és a testedet ért megítéléseket, elégedetlenség érzeteidet
 6. újjászületsz nőként, nőiségedben megújulsz – kiteljesedsz
 7. új valóságot teremtesz a 3 energiaközpontod aktiválásával

Mindezek mellett a gyakorlatsor úgy van összeállítva, hogy az élet és a napszakok ritmusát követő forma:

 1. összerendez
 2. stresszmentesít
 3. lecsillapítja az elmét
 4. energetizál
 5. megtanít tudatosan jelen lenni a testedben, érzékelni az egyes szerveidet és a finom energetikai működéseket
 6. átdolgozza a legfontosabb mélyizmokat, köztük a gerinc menti és az intim területekét különösen
 7. rendezi a menstruációt és felizzítja a női kreatív, teremtő energiáidat.

A Női Energia Fitnesz kezdő tanfolyam egyes alkalmain a női erő ébresztő energetikai gyakorlatokat és a hozzájuk fűződő tanításokat fogom átadni, a gyakorlatokat betanítani.

Milyen gyakorlatokról van szó pontosan?

“Virágos Kert” , “Megszentelt Kehely” , “Méhkirálynő” és “ÉletKehely”, “Gyümölcsös kert” és “Gyógyító Forrás” azon energiagyakorlatok neve, melyek a női életciklusokhoz tartozó és a női teremtő erő használatához szükséges legfontosabb női erő energetikai gyakorlatokat írják le.

A tanfolyam során a három fő női energiaközpontot járjuk be és az azokhoz fűződő energetikai gyakorlatokat tanítom be. A gyakorlatok egymásra épülnek, a tanfolyam egyes heti alkalmain sajátíthatók el és a közös gyakorlás során pontosíthatók, gyakorolhatók. A három fő energia központ ismerete és a hozzájuk kapcsolódó energetikai gyakorlatok hétköznapi alkalmazása a női teremtő erő ébresztésének alapja, a női egészség kulcsa.

Az energetikai gyakorlatok elsajátításához semmilyen előképzettség nem szükséges.

Milyen esetekben ajánlott különösen az energetikai gyakorlatok megismerése, életünkben való beépítése?

 • gyakori fáradtság érzet, kiégettség, kedvetlenség
 • ingerültség, szorongások, türelmetlenség és túlhajszoltság
 • nemi szervek funkcionális és egyéb zavarai, a női nemi jellegeket érintő rákos megbetegedések (ciszták, miómák, hormonális kiegyensúlyozatlanság)
 • műtétek (mell, méh elsősorban)
 • a nőiség megélésének hiánya, blokkjai
 • párkapcsolati gondok (a szexualitás problémái)
 • alacsony női önértékelés
 • meddőség, gyermekáldás kitolódása, a foganás elmaradása
 • gyermekáldás és várandósság
 • gyermekszülésre való felkészülés
 • szülés utáni regeneráció és nemi élet visszaállítása
 • anyagi gondok ( a nőiség blokkok egyik legjellemzőbbike, mégsem tudnak róla sokan!)

 Ha szívesen olvasnál a korábbi résztvevők véleményét, visszajelzéseit olvass tovább itt>>>

Ha szívesen nézegetnél és kapnál ízelítőt NEFes tanfolyamok hangulatából a FaceBookon megnézheted a válogatást itt>>>

 Miben más a Női Energia Fitnesz INTENZÍV Tanfolyam az évközi, 16 hetes normál üteműhöz képest?

A Női Energia Fitnesz kezdő tanfolyam anyagát az intenzív tanfolyam során 4 nap alatt sajátíthatod el. Az intenzív (!)  együttlét során a NEF kezdő teljes gyakorlatsora mellett fontos szerepet kap a tudatos légzés gyakorlása, a test tudatosság építése, a tested átmozgatása, energiával való feltöltése.  Reggel Női Energia Fitnesz Vitál©® gyakorlatokkal indulunk, este pedig NEF Relax©® gyakorlatsorokkal zárjuk a napokat.  


A korlátozó járványügyi intézkedések miatt 16 hetes nem is indult idén, egyenlőre nem is tervezem az indítását ugyanezen okokból.

A könnyítéseknek köszönhetően az intezív már fog tudni indulni!


Kiknek ajánlott különösen az INTENZÍV 4 napos NEF Tanfolyam?

Az alábbi esetekben szokták az Intenzív tanfolyamot választani:

 • ÉREZNI AKAROM A TESTEM: mély, átható élményre vágysz nőiséged testi megtapasztalásában
 • NINCS IDŐM: idő hiányában nehezebb megoldani a heti részvételt
 • ÍGY KÖNNYEBB: vidéki vagy és nem tudsz heti rendszerességgel Budapestre utazni, – így csak egyszer kell utaznod, időben és pénzben is beljebb vagy
 • TERMÉSZETBEN SZERETNÉK LENNI: az intenzív tanfolyamot most Budakeszin tartom, kertben illetve a tájvédelmi körzet szépséges helyein is lesznek gyakorlások, megtapasztalhatod, hogy a természeti erőforrások, hogyan segítik női erőid ébredését, aktiválódását.
 • BUDAKESZIN vagy a környékén LAKOM: szívesen fedezem fel lakóhelyem természeti kincseit mozgással egybekötött programokon
 • LELKESÍT MÁSOKKAL EGYÜTT TANULNOM: könnyebb úgy elsajátíts valamit, vagy akár rávedd magad a mozgásra, ha együtt, jó hangulatban teheted ezt.
 • SZERETEM AZ INTENZÍV MEGÉLÉSEKET: ha csinálok valamit, akkor azt “teljesen” akarom csinálni és “érezni” szeretném, “benne lenni” úgy, hogy nem vonja el a figyelmem semmi hétköznapi dolog, probléma
 • ÚJRA SZERETNÉM ÉLNI: korábban jártál NEF-re és szeretnéd megismételni a tanfolyamot, – így rövid idő alatt újra felelevenítheted a gyakorlatok menetét, pontosíthatod a belső végrehajtásukat, megtanulhatod az új elemeket. jó hír, hogy immár a Női Teljesség előadások és Női Teremtő Erőkről szóló meditációs felvétel-válogatás is része a tanfolyamnak ajándékképpen!
 • BE AKAROM FEJEZNI: korábban elkezdted a tanfolyamot, de valamiért abba hagytad és úgy érzed ezt nem akarod annyiban hagyni
 • TANÍTANI SZERETNÉM: megfogalmazódott benned, hogy NEF oktató szeretnél lenni és szeretnéd a NEF elméleti hátterét, a tanítási módszertant és a csoportvezetést gyakorlat közelben velem gyakorolni (a NEF oktatói szint elvégzéséhez előfeltétel a NEF kezdő, haladó szintek és az oktatói tanfolyam sikeres elvégzése).

NEF INTENZÍV Tanfolyam információk:

Érkezés és kezdés: 10:00( csoport igény esetén lehet később, pl. vidékről való utazások esetén)

Tanfolyam zárása:  kb. 16 óra (csoporthaladástól függően!)

Helyszín: Budakeszi, kertes ház és a közeli tájvédelmi körzet természeti kincsei

Budapesten és környékén lakók számára a tanfolyam bejárással is látogatható.

A NEF INTENZÍV Tanfolyam részvételi díja: 

 • 65 000Ft/ 4 nap tanfolyam (9:30-17:30 közötti intenzív elméleti és gyakorlati oktatással, előkészítő és a tanfolyam után használatos segítő anyagokkal, hanganyagokkal, meditációkkal)

Akik nem bejárós, hanem ottalvós változatban vesznek részt a tanfolyamon:

 • ha ottalvós formát választod, akkor 3000Ft/éjszaka
 • étkezés kapcsán a jelentkezés után általában közösen szervezünk, ennek igényeid szerinti felárára számolj majd

Kedvezményes részvételi lehetőségek:

20% kedvezmény:

Azoknak, akik elkezdték a NEFet, de 4 alkalomnál többször nem tudtak eljönni a normál kezdő tanfolyamra. A kedvezmény feltétele a min. 4 alkalmon való részvétel.

50% kedvezmény:

 1. NEF kezdő tanfolyamot korábban végzetteknek, akik ismételni jönnek (2 évnél régebben végzetteknek 20% kedvezmény érvényes)
 2. leendő oktatóknak (az oktatói képzés teljesítéséhez igazolást kaptok!) – a részvétel feltétele korábbi NEF Kezdő tanfolyam elvégzése

Fontos:

Limitált résztvevői szám (12 fő) lesz, mert az energetikai gyakorlatokat betanítom és azokat figyelnem, korrigálnom kell a jelenlévőkben. Ezért kérlek, ha szeretnél jönni, mielőbb jelezd a számomra!

EGYetlen komplex gyakorlatsor = Egész életre szóló tanítás

Ha csak ezt az egy gyakorlatot tanulnád meg életed során, már a lehető legtöbbet tetted nőiségedért, az egészségedért és fejlődésedért. Kortól függetlenül megtanulható és végezhető!

JELENTKEZÉS:

Hogy tudsz jelentkezni a Női Energia Fitnesz a 4 napos INTENZÍV Kezdő Tanfolyamra?

itt helyben, ezen űrlap kitöltésével:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail cím:*
Szeretnél-e ott aludni?:
Megjegyzésed, kérdésed felém::>>>Jelentkezésed és az előleg befizetése után?

A tanfolyami díj előlegének utalása után megkapod a felkészítő anyagokat (hanganyagok, önfeltáró-női önismereti kérdéssor), melyek segítségével hatékonyabban tudunk együtt dolgozni és az együtt töltött időt valóban intenzíven a gyakorlatok elsajátítására, begyakorlására fordítani!

***

A tanfolyam után…

KLUB…hogy a tanultak mindig veled maradjanak:

A gyakorlatok elsőre komplexnek tűnnek egyben, ezért minden alkalommal egy-egy gyakorlatsorral egészítjük ki a korábban tanultakat. A tanfolyam végeztével  együtt a tapasztalat azt mutatja, hogy jó, ha a teljes gyakorlatsort néha közösen felfrissítjük, az esetleg elhomályosult részeket felelevenítjük. A klub célja a Női Energia Fitnesz gyakorlatok ismétlése, új gyakorlatsort nem fűzünk a kezdő szinten tanultakhoz. A gyakorlás mellett mindig készülök valamilyen kiegészítő tanítással, egy-egy új belső értékét felfedve az alapgyakorlatsornak. A klub célja a gyakorlás, a tanultak elmélyítése, mindezt hasonló érdeklődésű női közösség támogató erejében. A klub gyakorló alkalmakra a kezdő tanfolyam felének elvégzése után lehet csatlakozni!

További elmélyülés a nőiség titkainak rejtelmeiben, a nőiségedben rejlő csodák feltárásához:

Haladó Szintű Tanfolyamok

A Női Energia Fitnesz Kezdő Tanfolyam folytatása a Haladó tanfolyam (Női Energia Fitnesz 2.), ahol a gyűjtött és felgerjesztett energiát már keringetni is fogjuk, azt saját testünk gyógyítására irányítani is tanuljuk, valamint a felső csakrákhoz kapcsolódó intuíciós és érzékeken túli érzékelést fejlesztő harmadik-szemes működést is ébresztjük.

A Haladó Tanfolyam után lehetőség van a Mester szint (Női Energia Fitnesz 3.) elvégzésére is,mely során a gyűjtött energiát külső célokra is tudjuk irányítani, segítve ezzel a tudatos teremtésünket, önmagunkon túl immár a társunk gyógyítását is. Ezen tanfolyam részét képezik a Taoista Szerelmi Titkok gyakorlatai, a gyógyító szerelem és a tantrikus szeretkezés művészetének magasabb szintjeihez szükséges gyakorlatok elsajátítása.

Oktató Tanfolyam

A NEF oktatására van lehetőség, ennek alap és előfeltétele a NEF kezdő és haladó és oktatói tanfolyam elvégzése; egy kezdő tanfolyam ismétlése és oktatói vizsga letétele. Csak olyan nőknek adom át a rendszer kulcsait, akik a nőiség szolgálatában elhivatottak, hajlandóak a mozgásformán túl látni és szívesen tanítják a női energiarendszer mellett a nőiség szakrális bölcsességét is. Bővebben kérj tájékoztatást:)

Szívesen kísérlek Téged is nőiséged újjászületésében!

Várlak szeretettel a Női Energia Fitnesz INTENZÍV tanfolyamon!

Pozsgai Nikoletta

kineziológus, életmód tanácsadó-és terapeuta

Női Energia Fitnesz oktató

női önmegvalósítás specialista

www.noionmegvalositas.hu

www.kineziologiakezeles.hu

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.