Ismered Pünkösd tanítását?

Pünkösdre készülve  különösen fontos feladatunk van.  Emlékeznünk kell az egységre, s vissza kell tudnunk vezetni oda magunkat, majd a férfit mellettünk, s végül a környezetünket. Valódi szer-elemre van szükségünk mind ehhez…s ez az aranyasszony alapvető és elsőrendű teendője a mai világban: újra megtanulni és megtanítani szeretni.

A pünkösd beavatás a legmagasabb rendű és a legtisztább minőségű szeretetbe!

S hogy mindezt még tisztábban értsd, lásd és érezd, kihoztam Neked a mai AranyAsszony iskolás tanítást. Fogadd szeretettel:

 Pünkösd az AranyAsszony szemével és szívével>>>
Mindezt megélni is segítek, s ha szeretnéd várlak szeretettel a Pünkösdi szeren, melyet annak az aspektusunknak szenteltem, amelyik képes eggyé tenni a kettőt, egybeszeretni a szétválasztottakat – a Szerető Énünknek.

Miről lesz szó vasárnap este, a május 19-i Pünkösdi szeren?

Egy előadást hallgathatsz meg személyiségünk szerető aspektusáról, melyek információs és élményszinten is azt szolgálják, hogy újra kapcsolatod legyen a benned élő “életvirággal”, képes legyél kivirágoztatni önmagad, kiteljesedni és, hogy mindehhez magadhoz vehesd a szükséges legfontosabb életerőt: a szer-elemét!

Bővebben erről a programról: SzeretŐ ÉN előadás, meditáció, szer>>>

Várlak szeretettel a programokon személyesen is!

Szépséges napot!

Szeretettel- élet szerelemmel:

Pozsgai Nikoletta

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.