SzületésMátrix / ÉletMinta blokkoldó állító nap

Az életed egy belédégett program szerint fut. A program a fogantatásodkor íródott, a magzatkori hónapok során ivódott beléd és a születésedkor aktiválódott. Ha más életet szeretnél élni mint ami most van, először a programot kell megismerned és újraírnod! PN

Október 14-én, újra lesz hosszú idő után Születési Mátrix/ÉletMinta oldó állító nap. S ha van fontos állítás, amit TB-re is íratnék, hogy mindenkinek legyen alkalma elvégezni az ez az állítás. A módszer mellyel dolgozunk ezen az állító napon a Személyiség Integrációs (SzInT) Állítás a családállításra, drámatechnikákra, kineziológiára és csoport coachingra épül.

Segítségével megismerheted miként fogantál, miként növekedtél magzati korodban, hogyan születtél. Ezen folyamat megismerése rámutat arra a születésed óta állandóan ismételt életmintára, ami hordozza legfontosabb életblokkodat, feloldandó problémádat. 

A születéskori ÉLETMINTA mint egy program lefut minden reggel, amikor felébredsz; lefut minden alkalommal, amikor valami újba szeretnél kezdeni. Legyen az új kapcsolat, új munka, új otthon. Ismerd meg, ahol kell változtasd meg a programot, hogy élhess másként, hogy élhess szabadon teremtve egy olyan életet, amit vágysz, amiért dolgozol.

Mindez most olyan közegben, ami kifejezetten NŐI résztvevőknek a saját életminta állítás és oldás során megismerheted azt, hogy mi történt veled az anyaméhben, és mi történik a Te méheddel. E kettő határozza meg fizikai teremtő képességedet, akár pénzről, akár karrierről, akár gyermekvállalásról vagy az egészségedről van szó!

♥ SZÜLETÉSMÁTRIX/ÉLETMINTA ÁLLÍTÓ – BLOKKOLDÓ NAP ♥

2017. október 14. szombat

9:30-18:00 óra között 

—>EZ AZ ÁLLÍTÓI NAP BETELT, A KÖVETKEZŐRE LEHET ELŐJELENTKEZNI VÁRÓLISTÁRA!

Helyszín: Budapest, 1072 Erzsébet krt. 58.

Miért érdemes eljönnöd a SzInT állító napra?

A szInT tréningnap a szakértő-állító-terapeuta jelenlétet igénylő blokkoldási folyamatokban nyújt segítséget.

ÁLLÍTÁS/BLOKKOLDÁS SZEMÉLYES RÉSZVÉTELBEN

+

MéhTanítások az életút kezdete kapcsán, Gyakorlatok a Női Teremtő Erődért

A méh terének gyógyítására-tisztítására további technikákat adok át, valamint az anyasebek, női önbizalom/önbecsülés, valamint a Női fájdalomtest jelen élet/generációs/inkarnációs/kollektív blokkjait oldó ÉletMintát oldó SzületésMátrix állításokat tartok ezen a hétvégén a Személyiség Integrációs Tréning csoportos állítás módszerét használva.

JELENTKEZÉSHEZ töltsd ki az alábbi űrlapot:

Keresztneved:*
Vezetékneved:*
E-mail címed:*
Számla cím:
Elvégezted a Méhkirálynő Online Tanfolyamot?:* Igen, korábban
Igen, folyamatban van
Most kezdem október 8-al
Még nem
Kérsz-e a Méhkirálynő Online tanfolyamról tájékoztatást?: Igen, kérek róla tájékoztatást
Nem
Megjegyzésed, kérdésed felém:About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.