Önbizalom és önbecsülés: A Jól-léted alapjai! program március 8-án!

Pozitív Énkép – Ideális Testkép

2011. március 8. kedden

Fókuszban: önbizalom, önértékelés és önbecsülés

18:00-kb.20:30 Előadás Pozitív Énkép-fejlesztés témában, melyben szó lesz az

ÉNIDEÁL és az ÖNMAGUNKRÓL ALKOTOTT REÁLIS KÉP, azaz az ÖNÉRTÉKELÉS, valamint az ÖNBECSÜLÉS és ÖNBIZALOM erősítésének fontosságáról, lehetőségeiről és eszközeiről. Önbizalom-erősítő gyakorlatokkal is készülök, tehát nem csak előadás lesz:)

Akik régebb óta “velem vagytok” tudjátok, hogy az önértékelés az egyik vesszőparipám. A legalapvetőbb fejlesztendő területnek tartom, mert az alapja és hiánya esetén a legfőbb gátja mindennek, ami az Igazi Önvalód megéléséről szól: valódi hivatásnak, harmonikus és egyenrangú párkapcsolatnak, jól-létnek és bőségtudatosságnak!

Fejleszd az énképedet, hogy valóban azt lásd, és azt mutasd, aki vagy!
Ezen túl, van legalább 7 olyan további motiváció, amiért feltétlenül érdemes fejlesztened az önbecsülésedet és építened az énképedet:

1. Az önbecsülésed mértéke határozza meg másokkal való kapcsolataid minőségét, illetve
2. A mások felénk irányuló érzéseit is saját önbecsülésed határozza meg!
3. Az önelfogadás és az önbecsülés adja az önbizalmadat
4. A pozitív énkép teszi lehetővé, hogy bizalmat érezz mások iránt, hogy együtt tudj velük működni, hogy kötődni tudj hozzájuk, hogy igazán szeretni tudj valaki
5. Az önkiteljesítés alapfeltétele a pozitív énkép, hiszen ez adja az alapot, melyre építkezni tudsz
6. A pozitív énkép a testi-lelki egészséged alapja

7. Az énképeden múlik a pénzed mennyisége és áramlása is!

Ez énképed fejlesztését kezd az előadással, mert remekül összefoglalja mindazt, amit a témában tudnod kell!

Részvételi díjak  kreatív  árképzéssel:

1. “Annyit fizetsz, amennyit tudsz” akcióban jelentkezel és amennyit fizetni tudsz, annyiért fogsz részt venni a programon.

2. 1 500Ft -os ajánlott részvételi árat fizetsz, melyhez kapsz összefoglaló jegyzetet az előadáshoz.

3. 2 500Ft-ot fizetsz a programért és megkapod a program hangfelvételét és diáit.

4. 3 800Ft-ot fizetsz a programért és az eddigieken felül megkapod még az  50 levélből álló önbizalom fejlesztő e-mailes kurzusomat is, mely az esti program után indul számodra.

+ Ha nem tudsz eljönni, de nem szeretnél erről lemaradni, szeretnéd a hanganyagot, diákat  akkor is tudom számodra biztosítani a 3. és 4. lehetőséget! A jelentkezési űrlapon a megjegyzés rovatban jelezd ezt felém!

Helyszín:

Hotel Platánus, Budapest, 1087 , Könyves K. krt. 44. Az 1-es villamos vonalán, a  Népligeti metró megállónál és a  Népligeti Volánbusz pályaudvarhoz közel. A parkolás a környező utcákban díjmentes.

Jelentkezéshez:

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és  a megjegyzés rovatban írd oda, hogy melyik díjfizetést választod:

Keresztnév:*
Vezeték Név:*
E-mail:*
Mi a legnagyobb gondod az önbizalom, énkép, testkép témában:*
Megjegyzésed, kérésed:


***

Az űrlap kitöltése után visszaigazoló levelet kapsz, ha ez nem történik meg kérlek írj a noionmegvalositasKUKACgmail.com címemre!

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.