Nyílt Nap a Női Önmegvalósítás Kincsestárban!

Április 20-án, azaz hétfőn szeretettel és kíváncsian várom a Női Önmegvalósítás témájához tartozó kérdéseidet. Reggel az RTL Klubban leszek, ott a Csak Csajokban a műsor ideje alatt telefonálhatsz és személyesen is kérdezhetsz.

Ide pedig folyamatosan várom a kérdéseket egész nap és amint hazaértem neki is kezdek a megválaszolásuknak!

Minden kérdés megjelenését először jóvá kell hagyjak, így a válasszal együtt fogod látni a kérdésedet is!

gondold át mi gátol jelenleg, miért nem haladsz az életedben, miért nem olyan, amilyennek látni-élni szeretnéd? Fogalmazd meg a kérdésed és háttérként néhány mondatban foglald össze a probléma vagy kérdés hátterét is.

Ha szeretnéd, hogy személyesen e-mailben válaszoljak Neked a nyilvánosság kihagyásával, akkor a leveled végére kérlek írd meg, hogy így szeretnéd! Ez esetben nem fog megjelenni a válaszom az oldalon!

Hajrá, lehet kérdezni!

About the Author

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.