BETELT:Márc. 20. Este: Szakrális Szerelem Est Flo Aieveia Magdalena-val a Grál Házban

Szakrális SzerElem, Márfy Gabriella festménye

Szakrális Szerelem

Flo Aeveia Magdalena-val


EZ A PROGRAM BETELT


Az Emlékszem az Egységre című könyv írójával, aki Mária Magdolna és Jézus üzeneteit csatornázza az est során a szakrális szerelem és a résztvevők kérdései alapján

Március 20. szerda este 18:00-21:00

FÉRFIAKNAK ÉS NŐKNEK EGYARÁNT NYITOTT A PROGRAM!

 “A fényünk a legerősebb szövetségesünk, a legmélyebb erőforrásunk és a legnagyobb egyesítő erőnk” – Flo Magdaléna közvetítésének egyik esszenciális mondata

Honnan ismerheted Flo Magdalena-t?

Flo Aeveia Magdalena Magyarországon

Ő a csodálatos nyelvezettel megírt Mária Magdolna történetét leíró I Remember Union (magyarul megjelent Emlékszem az Egységrecímű könyv írója. Valamint a Heart Thread (Szív Fonál) és a Soul Recognition (Lélek Felismerés) nevű módszerek kidolgozója, nemzetközi tanítója. A Szív Fonál módszer üzenete: “Látlak. Emlékszem rád. Szeretlek. Kapcsolódom veled”, mellyel egy új és tiszta, lélektől-lélekig szóló kapcsolódási módot lehet megtanulni, megélni. A Lélek Felismerő gyógyító utazások ajándéka pedig a belső iránymutatás. Annál nagyobb kincs a világon nincs, mint mikor bármi történik benned, körülötted azonnal összekapcsolódsz a lelkeddel és rögtön iránymutatást kapsz, hogy mit kell tenned. Megszűnik a bizonytalanság, döntésképtelenség, félelem, mások tetszésének keresése.
Tudod a választ, tudod mi fog történni, tudod ki vagy, TUDOD.

Az est tartalmából:

A Világok Közötti térben létező fénylények, akik körbevesznek bennünket mikor a lelkünk kiválasztja sorsfeladatát, szeretettel támogatnak és igazgatnak. Jézus, Magdaléna  is az ő segítségükkel látja, alkotja meg a Tervet. Flo Aeveia sok éve csatornázza e csodás fénylényeket, így lesz ez ezen a különleges estén is. E mellett Flo Aeveia Magdaléna aktuális, hozzánk intézett tanítását és csatornázását fogja átadni a szerelem, megszentelt párkapcsolat és a szakrális szerelem témáiban.

Flo könyvét magyarra fordította Kovács Gabriella, aki a könyvvel szintén ott lesz az est során.

Helyszín: Budapest, Grál Ház

Részvételi díj: 9 000Ft

J E L E N T K E Z É S:

A programon való részvételhez töltsd ki az űrlapot. A részvételi létszám korlátozott, az utalás teljesítésével és annak sorrendjében tudunk helyet biztosítani. Visszaigazoló levélben találod a további tájékoztatást, számlaszámot az utaláshoz.

Keresztnév:*
Vezetéknév:*
E-mail cím:*
Megjegyzésed, kérésed:Kezdetnek, ismerkedésnek egy Bónusz webinárium Flo-val megnézhető angolul tudóknak itt:

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.