Bennünk Élő Isten és Istennő Ébred – szertartás

Március 21-június 21 közötti Energiakiáradás

Hangolódásaim szerint a NapÉjEgyenlőségben érkező energiakiáradás a kegyelem energiáját és az Isteni Szer-elem újra Egyesítő energiáit hozza magával a Földre; mely Megváltó Energiakiáradás Húsvétig kísér bennünket, s az Isteni Szer-elem energiái június 21-dikei Napfordulóig teljesednek ki. A március 21-től június 22-ig érkező kiáradás, az Unio Mystica – szent egyesülés, azaz az Egységbe való visszatérésünk folyamatát segíti. Az Egység minden szintű megéléséhez a belső egyensúly helyreállítására az első teendőnk.

Az energiakiáradást üdvözölve, annak energiaterét meghívva és horgonyozva NapÉjEgyenlőség kapcsán szertartást is tartunk március 21-dikén, az Egység Minta Teremtő Kurzus>>> első alkalma után:

Férfi és Nő, Szerelem, Unio Mystica, Egység Minta TeremtésBennünk Élő Isten és Istennő Ébred c. Szertartás

március 21. 20:00-21:30

A szertartás a bennünk élő Isteni és Istennői mivoltunkat ébreszti, női és férfi minőségeinket szenteli meg. A szertartás öröm ünnep is egyben, s azt a szépséges energiák mellett lágy érintések, szeretetfürdője kíséri majd.

A témához írt két írásom érdemes elolvasnod:

Unio Mystica – Szent Egyesülés, avagy az Egység Útja>>>

Van gyógyulás Férfi és Női ŐsTöréseinkből>>>

A szertartás részvételi díja: 2500Ft, az Egység Minta Teremtő Kurzus  résztvevőinek ingyenes lesz!

>>>Jelentkezéshez írj a gralhaz kukac gmail pont com címünkre!

 Teljes, Egységben megélt  életet kívánunk Neked!

Várunk szeretettel a Szertartáson!

Pozsgai Nikoletta és  Nyester Péter

 

About Nikoletta

Pozsgai Nikoletta Katalin, női önmegvalósítás specialista. Karrier-és életvezetési tanácsadóként, kineziológusként segítem elsősorban azokat a nőket, akik számára fontos a személyes önkiteljesedésük, a női értékek és a női lét csodáinak tudatosítása. Hivatásom célja, hogy a nők saját, generációs és kollektív mintázataik fájdalmait átalakítsák, a hitükbe és a szív bölcsességébe visszatérve a nőiségük virágát kibontva harmóniát hozhassanak a világba.